Menu Sluiten

Ontmosser Voor Natuursteen

VLO bvba werd in 1991 opgericht en is na meer dan 25 jaar doorgegroeid tot een vaste waarde in de markt als TOTAALLEVERANCIER in reinigingsuitrustingen voor industrie, kleinhandel én schoonmaakbedrijven.

Alles voor de Professionele schoonmaak

EVLO bvba werd in 1991 opgericht en is na meer dan 25 jaar doorgegroeid tot een vaste waarde in de markt als  TOTAALLEVERANCIER in reinigingsuitrustingen voor industrie, kleinhandel én schoonmaakbedrijven.

Het totaalpakket van EVLO bestaat uit schoonmaakmaterialen, onderhoudsproducten en reinigingsmachines. Naast het eigen private label merk verdeelt EVLO volgende kwaliteitsmerken: SEALED AIR (Diversey), TASKI, UNGER, DEB, ETTORE, PURAQLEEN, KARCHER Professional, ICE, DUPLEX, CLEANFIX, LEWI, DIRKS, ALTREX, DREUMEX,VILEDA, NOTRAX, …

Voor EVLO zijn snelheid, kwaliteit en dienstverlening geen holle woorden.

Ons Assortiment:

Onze Producten:

Om u de vrijheid te geven om te winkelen waar en wanneer u maar wil, is onze webshop 24/7 geopend. Natuurlijk blijven wij steeds bereikbaar om bestellingen op te nemen via telefoon (03/825.20.03) of per fax (03/825.20.04) tijdens kantooruren.

01420040142004

Meer info

tags: Advies Ontmosser – Bedrijven Ontmosser – Desinfecterende Producten – Ontmosser – Ontmosser Kopen – 

Wenst u meer info over ontmosser voor natuursteen kijk dan vlug op https://www.evlo.com | Ontmosser Voor Natuursteen

Waarom een Ontmosser Voor Natuursteen Onmisbaar Is

Heb je natuursteen in je tuin of op je terras? Dan weet je hoe snel mossen en algen zich daarop kunnen vestigen. Het ziet er niet alleen onverzorgd uit, maar het kan ook schadelijk zijn voor de steen zelf. Gelukkig is er een eenvoudige oplossing: een ontmosser voor natuursteen. In dit artikel vertel ik je waarom dit product zo effectief is en hoe je het kunt gebruiken om jouw natuursteen lang mooi te houden.

Hoe Werkt een Ontmosser?

Een ontmosser is speciaal ontworpen om mossen en algen te verwijderen zonder het oppervlak te beschadigen. Deze producten bevatten actieve ingrediënten die de mossen niet alleen doden maar ook voorkomen dat ze snel terugkeren. Het gebruik van een ontmosser is simpel: je brengt het aan op het besmette gebied, laat het even intrekken en spoelt het daarna af met water. Het resultaat? Een schoon en mosvrij oppervlak dat er weer als nieuw uitziet.

Kiezen voor de Juiste Ontmosser

Niet alle ontmosserproducten zijn geschikt voor natuursteen. Sommige chemische stoffen kunnen namelijk te agressief zijn en de steen aantasten. Daarom is het belangrijk om een product te kiezen dat veilig is voor jouw specifieke type natuursteen. Een goede optie vind je op deze website, waar ze een breed assortiment aan ontmosserproducten bieden die veilig en effectief zijn voor verschillende soorten steen.

Tips Voor Het Gebruik Van Ontmosser

Voordat je de ontmosser gaat toepassen, zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Zorg ervoor dat het natuursteen droog is voordat je het product aanbrengt. Dit zorgt voor de beste absorptie en effectiviteit van de ontmosser. Breng het middel gelijkmatig aan en vermijd plassen om vlekken te voorkomen. Na het aanbrengen van de ontmosser is regelmatig onderhoud belangrijk om hergroei van mossen tegen te gaan. Dit kun je doen door het oppervlak af en toe schoon te maken met een zachte borstel of bezem.

Het gebruiken van een ontmosser kan dus een simpele en effectieve manier zijn om jouw natuursteen mooi en functioneel te houden. Vergeet niet om altijd eerst even na te gaan of het product geschikt is voor jouw type steen, zo voorkom je eventuele schade. Met deze tips kun jij genieten van een prachtige, mosvrije tuin of terras!


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Ontmosser voor natuursteen

!–StopPubText–>.